Nyheder

TeslaOwnersDenmark.dk

Ny Model 3 Performance

23. Apr 2024 af Kim Lundberg Stegenborg Madsen

Pressemeddelelse:

Vi introducerer den nye Model 3 Performance 

Da vi designede Model 3, var vores mål at udvikle et produkt, der var optimeret til produktionseffektivitet. Det medførte, at vi reducerede kompleksiteten og differentieringen mellem de forskellige varianter. Men Model 3 var i sagens natur kvik og sjov at køre takket være dens lave tyngdepunkt og dynamiske chassis. Med et par hardwareopdateringer var vi i stand til at skabe en tilgængelig, sjov og alsidig sportsvogn, der begejstrede både på lige strækninger og i sving. Model 3 Performance blev født. 

Seks år efter de første leveringer af Model 3 Performance har vores seneste produktionsmæssige og tekniske kapaciteter gjort det muligt for os at designe, udvikle og konstruere et meget differentieret performance-produkt. Med udgangspunkt i kvaliteten og platformsforbedringerne fra den seneste Model 3 leverer den nye Model 3 Performance en mere fokuseret føreroplevelse plus unikke køretøjsegenskaber og designelementer. 

Vores hidtil mest kraftfulde og dynamiske Model 3 

Den seneste generation af vores performance-drivline låser op for mere end 460 hestekræfter, acceleration fra 0 til 100 km/t på bare 3,1 sekunder og en tophastighed på 262 km/t. 

Denne ekstra kraft overføres til vejen gennem forskudte, smedede 20" aluminiumsfælge med nye 20" performance-sommerdæk. Denne nye forskudte montering giver en skarpere respons i sving, forbedret forudsigelighed og øget vejgreb ud af sving på både almindelig vej og på bane. 

Vores adaptive dæmpningsteknologi, som er en helt ny funktion i Model 3 Performance styres fuldt ud via Teslas interne software og integreres i vores Tesla Vehicle Dynamics Controller (VDC). Dette næstegenerationssystem giver dig ultimative køreegenskaber uden at give afkald på anvendeligheden i hverdagen. 

Opgraderet chassis, højtydende bremser og Track Mode 

Vi har foretaget betydelige opdateringer af chassisets hardware for at matche den øgede ydeevne fra drivsystemer og affjedring. Forøget strukturel stivhed, opdaterede fjedre, stabiliseringsstænger og bøsninger leverer et chassis, der er mere performance-orienteret, og som giver hurtig respons i forhold til input fra føreren. 

Vores bane-parate bremser leveres nu som standard med vores højtydende bremseklodser, som giver en mere øjeblikkelig deceleration og højere termiske grænser og udholdenhed. Model 3 Performance er udstyret med vores røde bremsekalibre. 

Den seneste generation af Track Mode integrerer nu adaptiv styring af affjedringen med en performance-optimeret drivlinje, der straks reagerer på førerens input med henblik på maksimal kontrol. Når systemet er aktiveret, kan du tilpasse balance, stabilitet og regenerativ bremsning via den helt nye brugergrænseflade. 

Alle disse ændringer skaber tilsammen en køreoplevelse, der mere nøjagtigt respekterer førerens kommandoer, så du kan drage fordel af de højere ydeevnegrænser på vejen og på banen. 

Skræddersyet design - nyhed fra Tesla 

Model 3 Performance får også et mere markant design sammenlignet med andre varianter. De nye front- og bagpaneler giver et mere aggressivt design, endu bedre aerodynamik og integrerede kølekanaler, som arbejder sammen med den bageste diffuser og kulfiberspoileren for at optimere balancen for vertikalt løft og stabilitet ved høje hastigheder. 

Indvendigt er de nye sportssæder udstyret med forbedret sidepude og sidestøtte, som giver mere støtte til siden i kurver og ved dynamisk kørsel. De kan også opvarmes og ventileres. Dekor i kulfiber med et unikt vævemønster som Tesla er først med, hjælper Model 3 Performance med at skille sig ud fra de andre Model 3-varianter. 

Priserne på Model 3 Performance starter ved 440.090 DKK og leveringerne begynder i kvartal 2.

Priserne på Model 3 starter ved 326.090 DKK eller 2.515/måned.

Lær mere på vores produktside og blog: www.tesla.com/blog/introducing-new-model-3-performance

Besøg Model 3 modelside for mere info.

Tilbage til nyheder

Til toppen