TeslaOwnersDenmark.dk

Supercharger stander nr. 500 i Danmark

22. Mar 2024 af Kim Lundberg Stegenborg Madsen

I går åbnede Tesla en Supercharger-station Søndervig og når dermed en milepæl med 500 Supercharger- ladestandere i Danmark, lige i tide til påskehøjtiden og den øgede trafik til Jyllands smukke vestkyst.

Denne station repræsenterer en ny milepæl for Tesla herhjemme, da ladestander nr. 500 indvies. For at fejre dette, beklædes ladestanderen med Dannebrog, som symboliserer Teslas dedikerede engagement i Danmark og den kontinuerlige udbyggelse af ladenetværket.

Søndervig er også en af de første Supercharger-stationer med fjerde generationsteknologi, også kaldet V4, i Danmark og en af mange nye V4-stationer som åbner i den nærmere fremtid.

De 12 V4 Superchargers indvies i dag ved Lalandia i Søndervig. Mens man lader ved Teslas Superchargers vil det være oplagt at gå en tur langs stranden ved den flotte danske vestkyst eller besøge byens mange butikker og seværdigheder.

Stationen er ligesom 100% af alle Tesla Superchargers i Danmark åben for alle elbiler. Teslas V4 Superchargers har et 3 meter langt CCS-kabel, der nemt kan tilsluttes enhver elbils ladeport. Den er designet, så alle elbiler kan nyde godt af op til 250 kW opladningshastighed og en Tesla kan lade en rækkevidde på op til 275 kilometer på 15 minutter. Med åbningen af stationen i Søndervig, udvider Tesla ikke kun sit netværk i det vestjyske, men er også den største udbyder på disse kanter med lynladning.

Tilbage til nyheder

Til toppen