Nyheder

TeslaOwnersDenmark.dk

Kørsel for Børnecancerfonden.

8. May 2023 af Lars Kuhlmann

Tesla Owners Denmark Foreningen, ville gerne støtte Børnecancer fonden, ved at deltage i SportCarEvents https://www.sportscarevent.dk/

Jeg deltog sidste Fredag på Jyllandsringen med min grønne Tesla Model S Performence, hvor der var optagelsesprøve, som man skal igennem, før man må køre med passager.

Jeg kørte turen fra Ringsted til Jyllandsingen og deltog i dette event hele dagen. Der blev kørt en masse og lært en masse om, hvordan min bil klarer sig på en Racerbane. Men desværre, så lykkes det ikke at blive optaget til at kunne køre for SportscarEvent denne gang. Det var super ærgeligt, da jeg så ikke kan bidrage med nogle fede oplevelser for de kære børn, eller køre penge ind til fonden på deres publikumsdage.

Jeg har aldrig kørt på racerbane før, kun lidt Gocart i de klassiske udlejningssteder. Og min bil er ret vild, så det gør den bare endnu sværre at håndtere på den helt rigtige måde på sådan en bane.

Selvom det ikke gik for denne gang, så vil jeg stadig gerne dele med jer, at det er noget som TODF gerne vil støtte op omkring.
Der er mulighed for at stille op igen til næste år til ny optagelsesprøve.

Hilsen
Lars Kuhlmann
Formand

Tilbage til nyheder

Til toppen