TeslaOwnersDenmark.dk

Tesla åbner nyt ServiceCenter i Ribe

7. Mar 2022 af Kim Lundberg Stegenborg Madsen

Til sommer bliver det nemmere for især vest og sønderjyderne at få serviceret deres Tesla, når et nyt ServiceCenter åbner i Ribe, det bliver stort!

Det nye er at der også vil være salg af brugte biler fra Ribe SC. 

Vi har modtaget følgende pressemeddelse her til morgen:

Tesla kommer til Ribe - åbner stort center til sommer

Tesla fortsætter udvidelse i Danmark og planlægger at åbne endnu et Tesla Center. Efter etableringen af Tesla Greve i februar er turen nu kommet til Ribe. Et nyt stort Tesla Center åbner i løbet sommeren for at komme endnu tættere på kunderne ved Jyllands vestkyst. Med salg, service og levering under ét tag realiseres vores ambition om at tilbyde nuværende og kommende Tesla-ejere en nem og ekstraordinær oplevelse. Det nye center i Ribe bliver Teslas sjette lokation og komplimentere Tesla Hillerød, Kastrup og Greve på Sjælland, Aarhus i Jylland og Odense på Fyn.

Nyt stort Tesla Center i Ribe

Tesla vokser støt og øger løbende servicekapaciteten og tilstedeværelsen i Danmark med flere nye Tesla Centre. Nu er det tid til at komme endnu tættere på nye kunder og Tesla ejere i Vest- og Sønderjylland. Det nye center byder på store arealer og et potentiale til at udvide i takt med behovet. I det nye Tesla Center vil vi vise de nyeste modeller Model Y og Model 3 frem sammen med et voksende udvalg af brugte biler. Planen er at åbne for prøveture, service og afhentning af nye og brugte Teslaer i løbet af sommeren.

Det nye center vil skabe en række nye jobmuligheder. 16 nye medarbejdere rekrutteres i løbet af foråret og stillingerne åbnes på vores hjemmeside snarest. Planen er at fordoble antallet af medarbejdere hos Tesla Ribe inden årets udgang for at blive et team på omkring 30 personer. Den moderne serviceafdeling kommer til at have flere lifte og flere nye dedikerede mobile servicetekniker, hvilket bidrager til at øge servicekapaciteten for alle Tesla ejere på i Vest- og Sønderjylland.

 

Mobile Service udfører service hvor ejerne befinder sig

Mobile Service vokser fortsat, og 15 Tesla-teknikere rejser i dag rundt til kunder i hele Danmark og kan udføre op til 80% af alle reparationer uden for servicecentrene, mens bilen oplades på en Supercharger eller er parkeret hjemme eller på arbejdspladsen. De tre nye mobile serviceteknikkerne som kører fra vores nye Tesla Center i Greve har forstærket servicen i et stort område på Sjælland. Derudover kommer yderligere mobile tekniker at forstærke teamet hos Tesla Ribe. Sammen udfører Mobile Service lidt over 30 procent af den samlede andel af Tesla servicearbejde, hvor ejerne blot behøver at interagere ved at booke en tid i sin Tesla-app og derefter åbne og låse bilen fra afstand. Mobile Service er stærkt værdsat af kunder, hvilket afspejles i diverse kundetilfredshedsundersøgelser, fordi det er nemt og sparer både tid og penge.

En forlængelse af den digitale købsoplevelse

Det nye Tesla Center i Ribe giver kunder muligheden for at opleve og prøvekøre vores nyeste modeller eller afhente deres nye eller brugte Tesla i det nye center. Med vores centre fuldfører vi den digitale købsoplevelse, hvor du kan designe og bestille din Tesla hjemmefra og vælge at et af vores centre for afhentning – alle bestillinger foregår online hvor du kan anmode om indbytning af din nuværende bil, ansøge om finansiering og blive introduceret til din nye Tesla.

Tilbage til nyheder

Til toppen