Nyheder

TeslaOwnersDenmark.dk

Opgradering af Tesla Model 3

1. Sep 2023 af Kim Lundberg Stegenborg Madsen

Presseinformation

Model 3 spillede en afgørende rolle med hensyn til at accelerere udbredelsen af elbiler ved at tilbyde en tilgængelig, højtydende og teknologisk avanceret bil, der appellerede til et bredere publikum. Den hjalp med til at ændre opfattelsen af elbiler fra at blive opfattet som nicheprodukter til at blive mere almindelige.

Seks år efter at den første bil rullede af samlebåndet og mere end 2 millioner enheder senere, annoncerer vi en betydelig opgradering af Model 3 med baghjulstræk og Long Range med firehjulstræk.

Denne opgradering giver flere forbedringer samt mere komfort og luksus - indvendigt og udvendigt - samtidig med at den forbliver tro mod dens elegante, minimalistiske designæstetik. Vi har ikke fjernet det, der gjorde Model 3 til en global bestseller: lang rækkevidde og energieffektivitet med en sportsvogns ydeevne og vejgreb til en rimelig pris.

Den opgraderede Model 3 kan med det samme genkendes som en Model 3 med et forfinet karrosseri og fremtoning, bedre aerodynamik, nye lygter og et helt nyt interiør, der fremhæver det, kunderne elsker ved Model 3.

Eksteriør

  • Optimeret med henblik på aerodynamik - Skarpere linjer og overflader, der er optimeret med henblik på aerodynamik, reducerer luftmodstand, reducerer vindstøj og øger rækkevidden.
  • Markant ny belysning - Forlygter med en helt ny æstetik. Baglygter med super klare farver og opdateret design, der er integreret i bagklappen med henblik på forbedret tilpasning.
  • To nye farver - Ultra Red og Stealth Grey. Ultra Red er en højkromatisk farve med dynamisk dybde, der er skabt af en lak med flere lag. Vi har også opgraderet vores lakfarve fra Midnight Silver Metallic til vores nyeste farve, Stealth Grey. Stealth Grey er en fyldig og dynamisk mørkegrå metallak, der fremhæver formen på Model 3.
  • Fælge/dæk, der er optimeret med henblik på rækkevidde - Opdateret design med forbedret aerodynamik i kombination med dæk, der er optimeret med henblik på støjniveau og rækkevidde.

Interiør

  • Indkapslende design - En indbydende kabinearkitektur med premium-materialer (ægte aluminium, tekstiler m.m.) og højt niveau for udførelse.
  • Indvendig belysning - En stemningsbelysning der kan tilpasses og dækker hele kabinen.
  • Ventilerede sæder - Ventilerede forsæder og opvarmede sæder overalt, der er fuldt integreret i det automatiske klimaanlæg.
  • Støjsvag kabine - Kabinen er mere støjsvag end nogensinde før, takket være vores 360˚ akustiske glas, forbedrede affjedringsbøsninger, pakninger og støjdæmpende materialer.
  • Trådløs opladning og opbevaring af telefonen - Midterkonsol i nyt design beklædt med aluminium, stort opbevaringsrum og to trådløse telefonopladere. Få hurtig opladning af f.eks. bærbare computere med en USB-C opladningsport foran og to bagi, hver med op til 65W strøm. Forbind nemt det hele med Bluetooth for at synkronisere alt, fra dine kontakter til din musik.

Tech-produkter

Næstegenerations lyd - Nyd lyd i studiekvalitet fra ethvert sæde med vores nye Tesla-designet premium lydsystem. Det har 17 højttalere, dobbelte subwoofere og dobbelte forstærkere i Long Range-udgaven og 9 højtalere, en enkelt subwoofer og forstærker i baghjulstræk-udgaven. Med indbygget understøttelse af Spotify, Apple Music og Tidal. Flere og mere funktionelle mikrofoner leverer forbedret opkaldskvalitet.

Skærm til anden sæderække - Helt ny 8" skærm til bagsæderne med underholdning samt integreret justering af klimaanlæg og ventilation.

Kørsel uden stilke - Stilkene er erstattet med betjeningsknapper på rattet for en overskuelig køreoplevelse, herunder både haptiske kontakter og fysiske knapper. Smart Shift vælger automatisk den korrekte kørselsretning til at starte din tur, ligesom i de nyeste udgaver af Model S og Model X.

Midterdisplay - Vores super klare og responsive 15,4" skærm i midten har samme størrelse som før, men med mere brugbart skærmareal takket være den tyndere kant. Den har et brugerdefineret UI og vil løbende blive forbedret via OTA-opdateringer.

Connectivity - 50% forbedret mobilt netværk, 2x Wi-F-rækkevidde, dual-band Wi-Fi-funktionalitet (2,4 Ghz og 5 Ghz).

Sikkerhed

Vi udvikler vores biler med henblik på, at de skal være de sikreste i verden. Vores nyeste Model 3 er udstyret med flere helt nye Tesla-sikkerhedsfunktioner med henblik på beskyttelse mod sidekollisioner, som bygger videre på vores platform-arkitektur, der i forvejen er verdens mest sikre.

Levering og lokale priser:

Levering af Model 3 med baghjulstræk og Long Range firehjulstræk-varianterne starter i slutningen af oktober i Europa og Mellemøsten.
I Danmark tilbydes den opgraderede Model 3 RWD fra kr. 339.990 og Model Y Long Range AWD fra kr. 399.990.

Besøg produktsiden for Model 3 for yderligere oplysninger.
Priser, ekstraudstyr og bestillinger er tilgængelige i vores Design Studio.

Tilbage til nyheder

Til toppen