Nyheder

TeslaOwnersDenmark.dk

Tesla Model Y med nyt finasieringstilbud i Danmark

19. Jan 2024 af Kim Lundberg Stegenborg Madsen

Pressemeddelelse:
 

I forfølgelsen af vores mål om at fremskynde verdens overgang til bæredygtig energi, er det et centralt fokus for os i 2024 at sikre, at Tesla bliver mere tilgængelig for flere mennesker. Nu står det klart, at Model Y blev Europas bedst sælgende bilmodel i 2023. Vi sigter efter at opnå dette ved at udnytte originale ingeniør- og fremstillingsprocesser, hvilket gør vores fremgangsmåde mere tids- og omkostningseffektive. Ved at give disse effektivitetsgevinster videre til vores kunder, er vi i stand til at gøre det bedste produkt endnu mere prisoverkommeligt. 
 

Nyt finasieringstilbud 

Vores Model Y kan nu fås fra 344.990 kr. Hertil introduceres et attraktivt knæklån med en nominel fast rente på 1,99% de første 36 måneder, hvilket betyder en ydelse fra 2.657 kr./md.* Det giver tryghed ved et fast månedligt beløb i 3 års tid uden usikkerhed for eventuelle rentejusteringer. Model Y kan bestilles lige så nemt med knæklån som erhvervsleasing og kontantbetaling direkte på tesla.com

 

Kort leveringstid 
Model Y bygges på vores nye Gigafactory Berlin-Brandenburg, Tesla’s første produktionsanlæg i Europa, og er den hidtil mest avanceret, bæredygtige og effektive fabrik, blot cirka 550 km fra Danmark. Leveringstiderne er således fordelagtige på alles vores Model Y versioner: Model Y med baghjulstræk, Model Y Long Range AWD og Model Y Performance AWD har en anslået leveringstid på 2 til 4 uger. 

  

Model Y - højt udstyrsniveau og adgang til Tesla-økosystemet 

 • Autopilot, premium interiør, sound og connectivity, navigation, bakkamera, underholdning og meget mere 
 • Effektiv drivlinje og aerodynamik samt Teslas ekspertise inden for batteriteknologi 
 • Rækkevidde op til 533 km (WLTP) 
 • 2158 liter opbevaring og anhængertræk til 1.600 kg Varmepumpe for en endnu mere omkostningseffektiv vinterkørsel 
 • Opladningshastigheder på op til 250 kW 
 • Højeste score blandt alle køretøjer testet i henhold til Euro NCAPs sikkerhedstest 
 • Tesla App for unik adgang til fjernoplåsning, forvarmning- og køling, tracking af lokation, hastighedsbegrænsning og meget mere 
 • Løbende softwareopdateringer, der forbedrer bilen over tid 
 • Mobile Service som er serviceteknikere, der kommer ud til dig, så du ikke behøver at komme ind på værkstedet samt et gennemsigtigt og fleksibelt servicekoncept med generøse garantier og nem booking i Teslas App mv. 
 • Adgang til Teslas omfattende opladningsnetværk med 480 Superchargers fordelt på 25 lokationer i hele Danmark og mere end 14.000 ladere på tværs af Europa 
   

Tesla i Danmark 
Tesla har gennem tiden opbygget et stærkt bånd til danske forbrugere. I løbet af 2023 steg leverancerne i Danmark med over 640 procent**, hvilket bidrog til en fordobling af bilflåden i løbet af 2023, og gjorde hertil Tesla til det største bilmærke i landet. I dag er der tæt på 60.000 Teslaer på de danske veje. Det er også bemærkelsesværdigt, at Model Y slog rekorderne fra 1986 som den bedst sælgende bil på et enkelt år i Danmark. 

 

Dette repræsenterer en massiv pulje af kunder, der har tillid til Tesla med hensyn til deres valg af bil, og som vælger en elbil, som ikke kun er spændende og sjov at køre, men som også er holdbar og pålidelig og har den højeste effektivitet. 

 

*Finansiering via DNB Finans. Kampagnerente på 1,99% nominel fast rente (2,01% debitor rente) gælder kun biler bestilt og leveret senest d. 31. marts 2024. 
Priseksempel er beregnet ud fra: Model Y baghjulstræk kontantpris: 344.990 kr. Løbetid 120 mdr. De første 36 mdr. er 2.657 kr. med en fast debitor rente på 2,01%. Efterfølgende 84 mdr. er 2.953 kr. med en fast debitor rente på 5.28%. Samlet ÅOP 4,55%. Udbetaling 68.998 kr. Samlet kreditbeløb (ekskl. oprettelsesomkostninger) 275.992 kr. Samlede kreditomkostninger 68.463 kr. Samlet beløb der skal betales tilbage 344.455 kr.   Kaskoforsikring er påkrævet. Positiv kreditgodkendelse forudsættes. Der er 14 dages fortrydelsesret på lånet. Der tages forbehold for trykfejl, afgifts- og prisændringer. Lånet kan altid indfries. Omkostningen er 1% af restgælden, tillagt 750 kr. for sletning af ejendomsforbehold. 

**Source: Bilstatistik 

Læs mere her...

Tilbage til nyheder

Til toppen