Vi har lagt en artikel op af Martin G. Bech, der har samlet en masse nyttige tips til den nye Tesla ejer, du finder artiklen her
Velkomstpakken indeholder div. merchandise med Tesla Owners Denmark logo (T-shirt fra Fruit de Loom, kasket, stickers, kuglepen, nøglering med vognmønt og en karabin nøglering.)
Alt det merchandise, der følger med i velkomstpakken kan købes i shoppen, når den er kommet op at køre. Det er dog billigere at købe velkomstpakken.
Et passivt medlem kan kun tilmelde sig el aftalerne. Alt andet er forbeholdt fuldgyldige medlemmer, f.eks. kan et passivt medlem ikke købe i shoppen, deltage i konkurrencer for medlemmer, stemme eller fremsætte forslag til en generelforsamling, mv.
Det eneste krav Tesla har stillet til foreningen, for at vi kan være en del af Tesla Owners programmet, er at vi ikke tjener penge i Teslas navn og stikker dem i egen lomme, men bruger dem på medlemmerne, events og på at arbejde for Teslas mission. Tesla har med andre ord ingen medbestemmelse i foreningens gøren og laden, herunder evt. kritik af Tesla. Tværtimod har vi en kanal direkte ind til Tesla via Owners programmet.
Når du forsøger at logge ind og får fejl, så får du i fejlbeskeden muligheden for at klikke på et link, så du får tilsendt en mail med link til en side, hvor du kan lave et nyt password. Det kræver naturligvis at du har indtastet den korrekte e-mail, tjek din tilmeldingsmail, hvis du er i tvivl.
Nej, det gør vi ikke. Betalingsløsningen er bygget sådan op at betalingsudbyderen Stripe injecter inputfelter til kortoplysninger via Javascript, så vi har derfor slet ikke mulighed for at aflæse dine kortoplysninger.
I tilfælde, hvor vi udfører en refusion, så oplyser betalingsudbyderen Stripe at der går 5-10 hverdage. Vi har dog set eksempler på at medlemmer har fået penge retur efter 3 dage.
Brug et kreditkort i venstre side mens du trykker på bagenden af din fob, så hjælper du porten op. Tør polerne af på bil og ladeport, når den er åbnet.
Nogle firma PCer er sat voldsomt hårdt op, så kan man opleve dette. Det er en udfordring på PCen, ikke på teslaownersdenmark.dk, vores SSL certifikat til HTTPS er fuldt ud gyldigt.
Til toppen