GDPR regelsæt for Tesla Owners Denmark

Persondatapolitik for foreningen Tesla Owners Denmark

Tesla Owners Denmark foreningen (herefter kaldet TOD) er som dataansvarlig forpligtet til at beskytte dine personoplysninger, når du som medlem eller gæst gør brug af TODs hjemmeside, og de services der tilbydes, og TOD tilstræber, at du føler dig tryg ved TOD’s behandling af dine personoplysninger. TOD behandler personoplysninger om dig i henhold til denne persondatapolitik og gældende lovgivning. Oplysningerne opbevares af TODs Databehandler master|minds.
 1. Hvornår indsamler og anvender TOD dine personoplysninger?
 2. TOD indsamler oplysninger om dig i følgende tilfælde:
  • Når du tilmelder dig som medlem af TOD eller ønsker at gøre brug af TOD, indsamles en række oplysninger om dig for at kunne administrere dit medlemskab og/eller din brug af TOD, samt for at kunne tilbyde og levere relevante services til dig. De relevante data vil ikke blive givet videre til 3. mand udover som beskrevet i denne persondatapolitik. Medlemmers personoplysninger vil ikke ligge offentligt tilgængelig på TOD’s hjemmeside, men kan tilgås af administratorer og bestyrelsen.
  • Ligeledes bruges dine oplysninger for at kunne besvare konkrete henvendelser fra dig, for at kunne gøre dig opmærksom på særlig foreningsinformation samt for at kunne give dig relevant information til aktiviteter og arrangementer. I denne forbindelse indsamler TOD, via Databehandler master|minds, bestyrelsen og betalingsudbyder, alene nødvendige oplysninger om dig, som navn, adresse, fødselsdato, e-mail, VIN, bil model, nummerplade og telefonnummer mv.
  De billeder der lægges ud på TOD’s hjemmeside/medier betragtes som situationsbilleder og det er derfor foreningens politik, at sådanne billeder – i overensstemmelse med gældende regler for situationsbilleder - vil blive offentliggjort uden indhentelse af tilladelse. En person kan til en hver tid anmode om, at få et sådan situationsbillede, hvor vedkommende er afbilledet, slettet.
 3. Hvornår videregiver TOD dine personoplysninger?
 4. TOD kan i visse tilfælde videregive de personoplysninger, der omhandler dig. Dine personoplysninger kan f.eks. blive videregivet til:
  • Øvrige tredjeparter i forbindelse med f.eks. events og til administration af dit medlemskab og/eller brug af TOD, Databehandler master|minds og betalingsudbyder
  • eller
  • Hvis det er påkrævet ifølge loven, en domstolsafgørelse eller gældende lovgivning.
  Videregivelsen vil kun ske i det omfang og til dem, det er nødvendigt for eksempel i forbindelse med tyveri el. lign. eller i forbindelse med oprettelse af et medlemskab hos TOD.
 5. Hvordan beskytter TOD dine personoplysninger?
 6. TOD har tekniske og organisatoriske sikkerhedsforanstaltninger for at sikre, at dine oplysninger ikke hændeligt eller ulovligt bliver slettet, offentliggjort, eller går tabt, forringet eller kommer til uvedkommendes kendskab, misbruges eller i øvrigt behandles i strid med lovgivningen. TOD’s sikkerhedsprocedurer og -processer bliver løbende revideret af bestyrelsen med evt. ekstern teknisk bistand for at sikre rimelige tekniske og organisatoriske sikkerhedsforanstaltninger.

  I praksis er det ikke muligt at etablere 100 % sikkerhed, og TOD kan derfor ikke garantere, at oplysningerne er fuldstændig beskyttet mod nogen, som forsætligt forsøger at omgå TOD’s sikkerhedsforanstaltninger for at få adgang til oplysningerne.

 7. Hvilke rettigheder har du?
 8. Hvis du ønsker adgang til de oplysninger, som TOD har gemt på dig, kan du rette henvendelse til support@teslaownersdenmark.dk

  Du har ret til at få oplyst, hvilke personoplysninger TOD behandler om dig. Hvis det viser sig, at disse oplysninger er urigtige eller vildledende, har du ret til at anmode TOD om at rette, blokere eller slette disse oplysninger. Derudover kan du til enhver tid gøre indsigelse mod, at oplysninger om dig gøres til genstand for yderligere behandling. I denne forbindelse gøres opmærksom på, at dit medlemskab af TOD er betinget af, at du afgiver og opdaterer de på Foreningens hjemmeside påkrævede oplysninger, der er nødvendige for at registrere dig som medlem samt administrere dit medlemskab og at disse oplysninger er korrekte.

 9. Hvor længe opbevarer TOD dine personoplysninger – løbende sletningsforpligtelse
 10. Hos TOD gemmes dine personoplysninger, så længe det er nødvendigt for at kunne levere services, tjenester og ydelser, så længe det er nødvendigt for et berettiget formål (såsom administration af dit medlemskab af TOD, eller i så lang tid som det er påkrævet i henhold til lovgivningen). Såfremt Databehandler master|minds, bestyrelsen og betalingsudbyder af hensyn til lovgivningen i øvrigt er forpligtet til at opbevare oplysningerne om dig, beholdes disse oplysninger, så længe vi er forpligtet hertil.
 11. Hvad sker der, når TOD ændrer denne persondatapolitik
 12. TOD opdaterer løbende denne persondatapolitik for at sikre, at præsentere dig for så præcis information som muligt, samt for at sikre overholdelse af gældende lovgivning. Den til enhver tid gældende version af denne persondatapolitik vil være til rådighed på hjemmesiden.
 13. Henvendelser og spørgsmål
 14. Du skal være meget velkommen til at kontakte os, hvis du har spørgsmål til vores persondatapolitik eller de personoplysninger, som vi indsamler og behandler om dig.
Til toppen