Events

TeslaOwnersDenmark.dk

14/08-2021: Bremserens kursus i Kastrup

16. Jul 2021 af Kim Lundberg Stegenborg Madsen

Vil du med på bremserens kursus?

Lørdag d. 14. august kl. 12.00 afholder foreningen sit første bremserens kursus i Kastrup. Der arbejdes også på kurser på Fyn, Sjælland og i Sønderjylland.

Bremserens er vigtigt på en Tesla, da bilen oftest bremser med motorbremse og derfor er det en god tommelfingerregel at rense og smøre bremserne en gang om året. Der vil være en underviser tilstede, der har mange års erfaring i at rense og smøre bremser på en Tesla, der informerer om den nødvendige sikkerhed(*), og viser, hvordan bilen skal indstilles korrekt, før den løftes, hvor den skal løftes og hvordan man kommer ind til og skiller bremserne ad, renser og smører dem, aftørring af fedtrester osv. Herefter prøver man selv på sin egen bil, hvor underviseren kan spørges og guide, hvis det driller.

Du skal selv medbringe donkraft + buk/stor træklods(*), Liftpads/træklods, krydsnøgle, momentnøgle, hjulnøgler, topnøglesæt osv., slidt stemmejern, tandbørste, lille stålbørste, skruemaskine, hammer, dorn/lille skruetrækker osv.
Foreningen sponsorerer bremsefedt og bremserens, så det behøver du ikke medbringe. Forvent at kurset varer 2-4 timer i alt.

Vi har aftalt med vores samarbejdspartner Elkjær gruppen at vi kan benytte deres udendørs område på Kirstinehøj 29, 2770 Kastrup, 500m fra Tesla, hvor vi samtidig kan få lov til at lade på deres destination ladere og få en gratis vask også, hvis der er behov for det. Husk solcreme.

Prisen vil være 200,-, medlemmer får 50,- i rabat. Som altid går evt. overskud til foreningen og dermed hele Tesla netværket. Tilmelding er nødvendigt.

Derudover har vi lavet en aftale med Backstage burgers, hvor vi bestiller burgers, så man kan få stillet sulten :-) Der er 25,- medlems rabat på en menu. Se mere på backstageburgers.com

(*) Sikkerhed:
Når man løfter sin bil med en donkraft, anbefaler vi på det kraftigste en ekstra buk under bilen. Donkrafte kan svigte, og for at undgå uheld, anbefaler vi ekstra sikring under bilen

Hvem kan deltage? Alle besøgende

Pris: 200,00 (medlemsrabat: 50,00)

Tidspunkt: 14/08-2021 kl. 12:00

Sidste frist for tilmelding: 13/08-2021

Tilbage til alle events

Til toppen