Medlemsfordele

Her finder du en række medlemsaftaler foreningen har forhandlet til medlemmerne. Flere vil løbende komme til, så hold øje med siden.
Bemærk at foreningen formidler disse aftaler til medlemmerne men intet har med garanti og evt. tvister at gøre i forhold til disse aftaler.
Vi modtager naturligvis gerne evt. kritik på support@teslaownersdenmark.dk
Vil du gerne tilbyde medlemmerne en rabataftale, så se betingelserne for en medlemsaftale her.

Dinitrol

15% landsdækkende rabat på Dinitrol behandling

27/10-2020

Overvejer du om det omskiftelige danske vejr er for hård kost for din bil og om du skal have en undervognsbehandling? Det gør de fleste bilejere og det har afledt en naturlig efterspørgsel hos Dinitrol-centrene fra div. Tesla-ejere, som vil have Deres Tesla korrosionsbeskyttet. Derfor har Dinitrol Danmark udarbejdet et behandlingskoncept specielt til Tesla, hvor de valgte produkter er fremstillet specielt til aluminium.


Vi har lavet en landsdækkende aftale med Dinitrol om undervognsbehandling, hvor medlemmer får 15% rabat på behandlingen.


Du bestiller et tilbud på en behandling ved at klikke på knappen, så sendes der en mail til Dinitrol med dine kontakt oplysninger, som finder nærmeste Dinitrol center, der kan udføre korrekt behandling af din Tesla, og dette center vil kontakte dig indenfor 3 arbejdsdage.


Rabatten kan ikke kombineres med andre rabatter.Bemærk at foreningen blot formidler kontakten og aftalen, og således intet har med evt. garanti at gøre. - Læs mere om Teslas og Dinitrols garanti her


Fra artikel i Jyllandsposten d. 5/1-2024:Mogens Vestergaard er Teknisk chef i Corrpro A/S, der står bag Dinitrol.


Se mere info på https://dinitrol.dk/teslaowners/


 

Tilbage til medlemsfordele

Til toppen