Nyheder

TeslaOwnersDenmark.dk

CyberTruck event hos Tesla i dag

4. Jun 2024 af Kim Lundberg Stegenborg Madsen

Her til eftermiddag har foreningen afholdt et helt eksklusivt arrangement for omkring 50 medlemmer, hvor vi fik et eksklusivt preview før alle andre får muligheden på lørdag.

Helt ekstraordinært fik alle lov til at komme ind at sidde i bilen og kravle op på ladet, hvis man ønskede det, hvor der ellers har været afspærring en meter fra bilen, hvilket også vil være tilfældet, når Tesla åbner op for at alle kan få lov til at se den udstillede CyberTruck i den kommende weekend.

Tesla bød på sodavand og cupcakes, naturligvis med Tesla logo og foreningen havde indkøbt div. grillpølser i Frankfurter størrelse og nogle endnu større, der hurtigt blev døbt CyberTruck pølse, alt sammen grillet af Kim Skipper Pedersen, der også havde medbragt to grille. Tesla havde ligeledes stillet op med en hel del medarbejdere, der var klar til en Tesla snak, herunder også den nordiske chef Kim G. Jensen, der var foreningens første kontaktperson, så et glædeligt gensyn med ham.

Efter fremvisningen og gennemgangen af bilen af de mange nysgerrige medlemmer, så fik vi også et CyberTruck lysshow at se. Herefter trak vi impulsivt lod om 3 præmier vi havde til medlemmerne, som var sponsoreret af Tesla. Vinderne blev: 

Tesla keramik kop: Bo Bloch
Tesla Thermo kop: Frits Nielsen
Tesla drikkedunk: René Kjærgaard Frost

Tillykke til alle tre :-)

Hvis du godt kunne tænke dig at se CyberTruck live, så har du mulighed for at se tilmelde dig hos Tesla her: 
8. & 9. juni i Køge 
10. til 13. juni i Greve
14. & 15. juni hos Mikkeller Baghaven i København
16. til 18. juni i Odense
19. til 22. juni  i Aarhus 

Læs mere her...

Tilbage til nyheder

Til toppen