Nyheder

TeslaOwnersDenmark.dk

Tesla åbner den første V4 Supercharger-station i Danmark

20. Dec 2023 af Kim Lundberg Stegenborg Madsen

Pressemeddelelse

Tesla åbner den første V4 Supercharger-station i Danmark

Idag åbner Tesla Danmarks første Superchager-station med fjerde generationsteknologi, også kaldet V4. De første 8 V4 Superchargers er ved at blive indviet ved Blokhus Feriecenter. Stationen er ligesom over 90% af alle Tesla Superchargers i Danmark åben for alle elbiler. Det er en af de første Supercharger-stationer med V4-teknologi i Europa og en af mange nye V4-stationer, der bygges rundt om i Danmark, og som åbner i den nærmere fremtid.

Teslas V4 Superchargers har et 3 meter langt CCS-kabel, der nemt kan tilsluttes enhver elbils ladeport. Den er designet, så alle elbiler kan nyde godt af 250 kW opladningshastighed og har hertil en høj driftsikkerhed på 99,5 % af Teslas Supercharger-netværk. En Tesla kan lade en rækkevidde på op til 275 kilometer på 15 minutter.

Mens man lader ved Teslas V4 Superchargers ved Blokhus Feriecenter vil det være oplagt at gå en tur langs stranden ved den flotte danske vestkyst eller besøge byens mange butikker ved Skøjtebanen på Torvet. 4 af de 8 ladepladser er nu åben for feriegæsters opladning hen over Julen og Nytåret. De resterende 4 pladser åbner hurtigst muligt.

Tesla har mere end 50.000 Superchargers globalt. I Danmark har netværket 25 Supercharger-stationer med i alt 480 ladestandere. I dag er der Tesla Superchargers fra Frederikshavn til Maribo, og i alt 22 Supercharger-stationer med 454 af ladestanderne er åbne for alle elbiler. I gennemsnit har hver station 19 ladepunkter.

Tesla udvikler konstant Supercharger-teknologien. V4 Superchargers er forberedt til at kunne levere endnu højere ydelse end 250 kW i fremtiden. Det betyder endnu kortere ladepauser, når man skal på en længere tur i en elbil

Læs mere her...

Tilbage til nyheder

Til toppen