Nyheder

TeslaOwnersDenmark.dk

Tesla har leveret 1 million biler i Europa

20. Oct 2023 af Kim Lundberg Stegenborg Madsen

Presseinformation

Tesla har lige leveret bil nummer 1 million i Europa. Denne præstation fremhæver virksomhedens vedvarende bestræbelser på at fremme brugen af elbiler og bidrage til Europas overgang til bæredygtig energi.

Baseret på de gennemsnitlige levetidsudledninger vil de Tesla-køretøjer, der kører på vejene i dag spare omkring 50 millioner tons CO2e. For hver bil svarer det til den udledning, der produceres af 50 tur/retur-flyrejser mellem Barcelona og Los Angeles for en enkeltperson.* 

Denne milepæl understreger også de stærke bånd, Tesla gennem tiden har opbygget til de europæiske forbrugere. Dette repræsenterer en massiv pulje af kunder, der har tillid til Tesla med hensyn til deres valg af bil, og som vælger en elbil, som ikke kun er spændende og sjov at køre, men som også er holdbar og pålidelig og har den højeste effektivitet. 

Fra begrænsede leverancer af Roadster i 2009 til hundredvis af biler leveret hver dag i 2023 er Teslas eksponentielle vækst resultatet af Teslas stærke fokus på at gøre sine biler tilgængelige for flere kunder gennem overkommelige priser og adgang til opladning.

 

Teslas Master Plan - en gennemsnitlig salgspris reduceret til det halve 

I overensstemmelse med vores Master Plan fra 2006 gik vi fra at sælge en sportsvogn, hvis pris langt oversteg €100.000, til mere tilgængelige og familievenlige elbiler, der imødekommer behovene hos en stor del af køberne af nye biler i Europa.  

Mellem 2018, hvor vi kun leverede Model S og Model X, og 2023 hvor vi tilbyder vores fulde S3XY-sortiment, faldt den gennemsnitlige salgspris i Europa med mere end 50 %. 

Selv om de fleste af disse omkostningsreduktioner er resultatet af stordriftsfordele, fortsætter vi med at gøre vores tilbud mere tilgængeligt gennem original teknik og innovative produktionsteknikker.
Alene i år blev Model Y, den mest solgte bil i Europa, billigere uden at gå på kompromis med kvalitet, sikkerhed, effektivitet og ydeevne. 


Teslas Supercharger-netværk: Større, hurtigere og mere pålideligt 

I forbindelse med de mere overkommelige priser har Tesla udvidet sit Supercharger-netværk betydeligt på tværs af Europa. Denne vækst har spillet en afgørende rolle for milepælen på 1 million leveringer ved at levere bekvemme og effektive opladningsløsninger til Tesla-ejere. 

Tesla driver nu mere end 1.000 stationer og 13.000 individuelle Superchargere i regionen med en oppetid på 99,95 %. I 12 af vores hovedmarkeder i Europa er mere end 85 % af motorvejene og hovedvejene placeret inden for 60 minutter fra en Supercharger. Og væksten bremser ikke op i 2023. I løbet af årets første 3 kvartaler satte vi i gennemsnit strøm til 8 individuelle Superchargere hver dag i Europa. 

Ud over Supercharger-netværket, praktiske opladningsløsninger til hjemmet, herunder Tesla Wall Connector, og den hurtige udvidelse af offentlige og private opladningsnetværk, har europæiske forbrugere nu adgang til en allestedsnærværende opladningsinfrastruktur, der giver mulighed for bekvemme opladningsoplevelser på farten. 

*Oplysningerne i denne e-mail er kun beregnet til informative formål. Livstid besparende emissioner er baseret på en sammenligning mellem Tesla-køretøjer og ICE-køretøjer. Alle Teslas drivhusgasemissioner (herunder emissioner inden brug og i selve brugsfasen) bestemmes i overensstemmelse med GHG-protokollens metode. Tesla-køretøjers årlige emissioner i brugsfasen er baseret på gennemsnitlige lysnetemissioner i Europa vægtet med henblik på distribution af Tesla-leverancer og en brugbar levetid på 20 år og ​241 000 kilometer. ICE-emissioner inden brug er baseret på vægtede gennemsnit fra offentliggjorte oplysninger fra ICE OEM-producenter om forsyningskædens emisiioner og produktionsdata. ICE OEM-producenternes emissioner i brugsfasen er baseret på et køretøj, der opnår en reel brændstoføkonomi på ​10 l/​100 km. De individuelle CO2-emissioner fra en flyvning fra Barcelona til Los Angeles er baseret på ICAO's beregninger.

Tilbage til nyheder

Til toppen