Nyheder

TeslaOwnersDenmark.dk

Tesla Supercharger-jubilæum i Europa

29. Aug 2023 af Kim Lundberg Stegenborg Madsen

Pressemeddelelse: Gratis opladning til alle elbiler i dag den 29. august

Præcis 10 år efter åbningen af de første Supercharger-stationer i Europa inviterer Tesla alle elbilejere til at oplade gratis den 29. august fra kl. 9.00 i dag indtil dagen er omme.

Dette initiativ er en del af Teslas elektriske sommerfejringer og et tegn på tak til Tesla-samfundet, som har bidraget til at gøre Supercharger-netværket til det største, mest pålidelige og et af de bedste hurtigopladningsnetværk i Europa. For andre elbilejere er dette en fantastisk mulighed for at teste netværket og kraftigt udvide deres opladningsmuligheder, da over 70% af netværket nu er åbent for alle elbiler i Europa og Mellemøsten.

Opladning der bare virker
Den 29. august 2013 åbnede de første 6 stationer i Norge. 10 år senere spænder netværket over 36 lande i Europa, Mellemøsten og Afrika med langt over tusind steder og 13.000 individuelle Superchargers. Med tiden har den større integration af netværket i vores biler og Tesla-appen gjort den overordnede oplevelse smartere, samtidig med at den er enkel og intuitiv. Du skal blot tilslutte og oplade. Med en oppetid på 99,95% i 2022 formåede Tesla også at udvide og opgradere netværket, samtidig med at det forblev ekstremt pålideligt.

Over 70% af netværket er nu åbent for alle elbiler
Åbningen af netværket for andre elbiler startede i november 2021 som en del af et pilotprogram. Efter måneders indsamling af data og feedback er det nu et fuldgyldigt tilbud. Det åbne netværk er det største ultrahurtige opladningsnetværk i Europa med over 9.200 Superchargers og 660 stationer, der i øjeblikket accepterer alle elbiler. Gennem programmet kan elbilejere få adgang til netværket i nogle få enkle trin og til en rimelig pris.

Elektriske sommerfester startede i juli og kulminerer i august med Drive-In Cinema-begivenheder arrangeret i nogle få europæiske byer. Endnu en Drive-In-biografbegivenhed finder sted i Bergen i dag, og aktiviteterne topper den 1. september med 10-års fejringen i nærheden af Oslo, hvor kunder inviteres til at besøge en stor udstilling om Teslas produktøkosystem.

Opladningssession skal startes senest kl. 23.59 CEST de seneste vilkår og betingelser findes her.

Tilbage til nyheder

Til toppen