Nyheder

TeslaOwnersDenmark.dk

Supercharger nyt fra Nykøbing Mors og Hjørring.

11. May 2023 af Kim Lundberg Stegenborg Madsen

Tesla har i dag åbnet en ny Supercharger, der ligger på Vesterfald 14 i Nykøbing Mors repræsenterer en ny milepæl for Tesla herhjemme, som nummer 20 og Danmark har nu mere end 300 ladestationer. Teslas Supercharger-netværk strækker sig fra Nord til Syd og over 85 procent af alle standere er tilgængelige for alle elbilister – uanset bilmærke.

Stationen i Nykøbing Mors har 8 Superchargers og bliver den første af sin slags i Nordvestjylland, Thy. Beliggenheden for den nyeste Supercharger er meget tæt på hovedvej 25 og Nykøbing Mors by i nærhed til faciliteter og restauranter.

Med åbningen af stationen i Nykøbing Mors, udvider Tesla ikke kun sit netværk i det Nordjyske, men er også den største udbyder på disse kanter med lynladning. Tidligere på året åbnede Tesla 16 Supercharger i Frederikshavn og er netop i færd med at udvide stationen i Hjørring fra 12 til 28 Supercharger inden sommerferien. Dertil kan lægges en ny station i Aalborg, der er under opførelse, ligeledes med 16 Supercharger, hvilket bringer det samlede antal på 68. Og der er flere Supercharger på vej i det Nordjyske.

Sidste år åbnede Tesla de to største lynladerstationer i Jylland med 24 Superchargers i Fredericia og 24 Superchargers i Kliplev.

På Sjælland er man gået i gang med at opføre en Supercharger ved City2 i Tåstrup.

Tilbage til nyheder

Til toppen