Nyheder

TeslaOwnersDenmark.dk

Ny billig Tesla Model Y med baghjulstræk.

26. Aug 2022 af Kim Lundberg Stegenborg Madsen

Pressemeddelelse: 

Tesla Model Y med baghjulstræk i Europa

Vi kan med glæde annoncere at Model Y med baghjulstræk nu er tilgængelig i Europa. Det er muligt for danske kunder at bestille vores fuldt elektriske, mellemstore SUV fra kr. 449.990 med leveringer startende i november 2022. Takket være den effektive drivlinje og aerodynamik samt Teslas ekspertise inden for batteriteknologi, har Model Y med baghjulstræk op til 455 km rækkevidde (WLTP est.).

Model Y med baghjulstræk er den mest prisvenlige Model Y vi tilbyder i dag. Den kommer med Autopilot, premium interiør (opvarmede for- og bagsæder, opvarmet rat...) og premium lyd som inkluderer 13 højtalere, 1 subwoofer, 2 forstærkere og medrivende lyd. Læs mere på vores Model Y webside: www.tesla.com/da_DK/modely

Som det også er tilfældet i konfigurationer med firehjulstræk og Performance, har Model Y 2158 liter opbevaring i det forreste bagagerum og med split-bagsædet nede. Har du brug for at medbringe endnu mere, er Model Y udstyret med anhængertræk til 1.600 kg.

Model Y med baghjulstræk snakker sammen med Tesla App for unik adgang til fjernoplåsning, forvarmning- og køling, tracking af lokation, hastighedsbegrænsning og meget mere.

Med opladningshastigheder op til 170 kW og adgang til Teslas Supercharger-netværk bestående af mere end 9.000 ladere på tværs af Europa, er det muligt for ejere af Model Y med baghjulstræk at rejse gennem Europa helt smertefrit.

De første europæiske Model Y med baghjulstræk bygges på vores Gigafactory i Shanghai.

Læs mere her...

Tilbage til nyheder

Til toppen