TeslaOwnersDenmark.dk

eCarExpo i Øksnehallen

30. Oct 2021 af Kim Lundberg Stegenborg Madsen

Fredag d. 29. oktober til søndag d. 31. oktober er det eCarExpo i Øksnehallen på Vesterbro i København, hvor foreningen havde to repræsentanter forbi for at se udstillingen, netværke og snakke med samarbejdspartnere.

Første bil vi så, som gav os en wauw effekt var BMW i40 M50, som havde en virkelig lækker farve kaldet Frozen Portimao Blue metallic, prisen starter ved 400.000,- men ladehastighed kunne vi ikke få oplyst, kun 10-80% på en halv time og at bilen går fra 0-100 på 3,9 sekund. Men her er endelig en elbil, der ligner en almindelig bil, som nok skal få folk til at tage springet, hvor de fleste klassiske producenter skal lave noget futuristisk og med nogle besynderlige løsninger. Dog har den stadig en "gearvælger" i midterkonsollen og en masse knapper, hvilket går igen på de fleste biler vi så. Eneste anden lækre bil var Polestar 1, men igen gearvælger i midterkonsol og masser af knapper trækker ned, som Tesla ejer. Til vores store overraskelse var Tesla også repræsenteret og det var fedt, der var rigtig mange forbi og tjekke især Model Y ud, der var også en Model 3 med på udstillingen, begge havde hvide sæder og her ville det nok have været smart at den ene af bilerne havde haft sorte sæder. Vi fik snakket med flere tidligere Tesla medarbejdere, der havde søgt andre udfordringer, og med en masse af de nuværende ansatte, herunder flere fra ledelsen og marketingschefen for Danmark, Sverige og Finland, som vi kunne informere om det netop overståede valg af præsident og vicepræsident. Jeg stødte samtidig på en direktør jeg har arbejdet under for 20 år siden i IT branchen, som nu er gået over i energi branchen, indenfor bl.a. boligforeninger og det kan der komme et ganske interessant samarbejde ud af i fremtiden...

eCarExpo 2021

Noget andet, der var imponerende var at man havde trukket kabler udenfor og oprettet ladestandere, til en hel del forskellige elbiler man kunne booke en prøvetur i inde på standene. Har du ikke planer i weekenden, så kan det godt anbefales at smutte en tur forbi.

Læs mere: https://ecarexpo.se/kobenhavn/

Tilbage til nyheder

Til toppen