Events

TeslaOwnersDenmark.dk

19/09-2021: Tesla-træf Sjælland

25. Aug 2021 af Nicolas Munk-Rechnitzer

Vi afholder, i samarbejde med Carsten Erik Nielsen som primus motor, Teslatræf i Køge – Næstvedområdet søndag d. 19 september 2021.

Vi starter med at mødes på P-pladsen ved Stacys ved Køge Marina kl. 1100. Efter en kort velkomst kører vi samlet derfra 1130 (allersenest 1145) ad en smuk fællerute (se nedenfor) til Holme Olstrup ved Næstved, hvor der oprettes et parkerings- og standområde på P-pladsen overfor Friss Carclean center – Gartnervej 16, Holme Olstrup (100 meter fra BonBon land).

Programmet vil omfatte en Tesla stand med info etc., coating bilpleje (v Friss carclean – i firmaet på den anden side af vejen), elstand etc. samt almindelig hygge og udveksling af gode ideer. Er vi heldige kommer der også en Roadster, en model Y ejer og en model X ejer (musik/mågevingeshow).

Friss Carclean, som velvilligt har stillet P-plads og firmaet til rådighed vil være i hopla med råd, vejledning, demonstrationer og vil måske endda være i tilbudshumør. Firmaet er meget professionelt og modtager stor ros og anerkendelse for deres flotte resultater.

Desværre har vi ikke fået en madstand til pladsen, men der er muligheder for at køre til et spisested 200 meter fra P-pladsen (Dogans Pizza Grill – Landevejen 11 C /Petersmindevej).

Eventet vil blive dronefotograferet. Vi forsøger at forme et Danmarksflag af hvide og røde teslaer).

Man behøver naturligvis ikke deltage i køreturen og kan joine hvor det måtte passe jer eller direkte i Holme Olstrup kl. 1230. Kommer man til Køge i god tid kan man endda supercharge i Køge på Dieselvej.

Ruten har desværre ikke kunnet udarbejdes som et samlet link til bilerne pga. manglende mulighed for indlæggelse af viapunkter. Se billede nedenfor – link nederst kan åbnes fra PC (telefoner giver en forkert rute ad motorvej).

Start: Køge Marina ved Stacys. Samlet kørsel fra Marinaen til højre ad Værftsvej. Til venstre i lyskryds ved Circle K ad Københavnsvej.

Herefter giver i bilerne følgende destinationer:

Alleen, 4600 Køge for at passere forbi Vallø gods. Juellingevej 2, 4653 Karise for at passere forbi Holmegaard Gods Juellinge. Bregentved Gods, Koldinghus Alle 1, 4690 Haslev, Gisselfeld Kloster, Gisselfeldvej 12A, 4690 Haslev, Når vi kommer til landevejen og kører til højre i vej-T mod Næstved ser man det berømte skovtårn skråt til venstre over trætoppene. Og endelig Gartnervej 16, 4694 Holme Olstrup (slut destination).

Bageste bil og forreste har telefonkontakt og sikrer at vi kan køre lidt friskt til på de lige stræk. Derfor - slut hurtigt op efter lyskryds og ruteændringer, hvor vi kører lidt langsommere foran for at få folk med.

Kom kækt. PS: Arrangementet er for alle Teslaer og alle ejere med familier etc. og det er ganske gratis. Træffet er ikke begrænset til folk fra Sjælland – Teslaer fra hele landet er meget velkomne. Vi har bestilt godt vejr og håber på stort fremmøde – det plejer at være rigtig sjovt at mødes. Brug PC hvis du vil åbne dette link til Google Maps venligst udarbejdet af Hans Milling (kopier og indsæt i google maps).

Hvem kan deltage? Alle besøgende

Pris: Gratis

Tidspunkt: 19/09-2021 kl. 11:00

Sidste frist for tilmelding: 18/09-2021

Læs mere: https://facebook.com/events/s/teslatr%C3%A6f-s%C3%B8ndag-19-september-/114346374140835/

Tilbage til alle events

Til toppen