Events

TeslaOwnersDenmark.dk

01/03-2024: Vintertræf på Golsfjellet nordvest for Oslo med Tesla Owners Norway

8. Feb 2024 af Kim Lundberg Stegenborg Madsen

Vi har modtaget en invitation fra vores klub i Norge, Tesla Owners Club Norway, til deres årlige vintertræf på Golsfjellet nordvest for Oslo, som var en kæmpe succes sidste år.

Vintertræffet bliver afholdt 1. – 3. marts 2024, hvor du kan prøve isbanekørsel og instruktørledede glatbane køreøvelser – både fredag og lørdag. Du vil også få mulighed for at prøve nogle runder på isen i din egen bil, med BestDrives store udvalg af vinterdæk. Og selvfølgelig møde ligesindede Tesla ejere fra resten af norden, og måske nogle sydfra, som det skete sidste år.

Alle kan deltage, medlemmer af foreningen får 100,- i tilskud pr. medlem mod fremvisning af kvittering for bro eller færge. Der arbejdes på en medlemsrabat på selve arrangementet.

Tilmelding her er udlukkende for at foreningen kan hjælpe med at koordinere evt. deltagers kørsel sammen, samt registrering af evt. tilskud fra foreningen.
Tilmelding og betaling til selve vintertræffet, samt booking af hotel skal ske til den Tesla Owners Club Norway, se nedenstående link.

Hvem kan deltage? Alle besøgende

Pris: Gratis

Tidspunkt: 01/03-2024 kl. 12:00

Sidste frist for tilmelding: 01/03-2024

Læs mere: https://www.tocn.no/2024/01/invitasjon-til-vintertreff-pa-golsfjellet-2024/

Tilbage til alle events

Til toppen