Konkurrencer

TeslaOwnersDenmark.dk

VIP billetter inkl. Gourmet frokost til Polo Cup i Aarhus lørdag den 16. marts 2024 og se Teslas S3XY line-up

8. Mar 2024 af Henrik Thierry

Grib chancen om at vinde to VIP billetter inkl. Gourmet frokost til Polo Cup i Aarhus lørdag den 16. marts 2024 og se Teslas S3XY line-up udstillet med lysshow på polobanen. Oplev også spændingsfyldte aktiviteter med Teslas elbiler og intense polokampe.

Arrangementet foregår indendørs i den store, smukke ridehal ved Vilhelmsborg og du kan forvente en festlig og afslappet stemning.

Kongernes sport
Polo kaldes også for "hockey til hest" og det siges at være verdens ældste holdsport og blev oprindeligt udviklet som en form for slagmarks-simulation som kavaleriet brugte til at træne soldater og heste til krig. Over årene er polo blevet til en bredere sport, som dyrkes i det meste af verden. Traditionelt udbredt i militære og royale kredse, hvorfor polo ofte refereres som "kongens sport".

Køb dine billetter her og læs mere om arrangementet: www.cphpolo.com/events

Konkurrencebetingelser Du kan deltage i konkurrencen som fuldt medlem og VIP billetterne er kun for gæster over 18 år. Værdien af billetterne er 3.750 kr. og kan ikke ombyttes til kontanter eller andre varer/ydelser.

Vinderen af konkurrencen trækkes onsdag den 13. marts 2024.

Hvem kan deltage? Premium medlem


Konkurrencen kører fra 08/03-2024 til og med 14/03-2024
Ved at deltage i konkurrencen accepterer du at vi deler få oplysninger med en evt. partner i konkurrencen med det formål at verificere at du har opfyldt evt. betingelser for at deltage eller til fremsendelse af præmie.

Vinderne blev:
1. præmie: 2 VIP billetter til en værdi af 3.750 kr. inkl. gourmet-frokost Vinder: Kim Petersen fra Padborg

Tilbage til konkurrencer

Til toppen