Konkurrencer

TeslaOwnersDenmark.dk

Vind en billet til åbningen af GigaFactory Berlin

25. Sep 2021 af Kim Lundberg Stegenborg Madsen

Vi er glade for at kunne fortælle at vi har netværket os til 10 billetter til åbningen af GigaFactory Berlin og der er seks til medlemmer af Tesla Owners Denmark Foreningen.

Program:
Fredag aften: Middag med de øvrige Tesla klubber i Europa.
Lørdag formiddag: Rundvisning på Gigafactory Berlin.
Lørdag aften: Tesla dinner og party med de øvrige Tesla klubber i Europa.

Billetterne er gratis, men for at sikre at de bliver brugt og ikke misbrugt ved at man ikke dukker op eller sælger dem videre, så er følgende proces aftalt med Tesla:
Vi modtager et depositum på 500,- (hvis du har vundet en billet) som bliver returneret, når vi mødes i Berlin. Videresalg er ikke tilladt, så du skal stå der selv, for at få dit depositum retur og din billet udleveret. (Bliver depositum ikke returneret går det til foreningen)
Selvfølgelig kan man blive syg og så finder vi en løsning, det er bare vigtigt med så få billetter at de går til dem, der virkelig VIL med

Afgang: fredag d. 8. oktober om morgenen.
Retur: søndag d. 10. oktober ved 10-11 tiden.
Der kører en Model S fra København, hvor der er plads til 2-3 personer endnu.
Der kører en Model S fra Nordjylland, hvor der er plads til 2-3 personer endnu. (Den møder en anden Model S, der kommer fra Odense og de carpooler videre i en bil til Berlin)
Skulle lodtrækningen falde sådan ud at der er flere end fem deltagere vest for Storebælt, så får vi koordineret det.

Hotel: Vi har reserveret hotel, Crown Plaza City Centre, hvor Finland bor, Sverige og Norge bor rundt om hjørnet (alt udsolgt på det hotel før vi nåede at reservere, derfor har vi reserveret Crowne Plaza allerede nu), prisen er 1000,- pr. person ved 2 personer i et værelse med to enkelt senge, 2 overnatninger. Dette betales umiddelbart efter lodtrækningen. (skulle nogle ønske enkeltværelse skal de finde en "makker", der også vil have enkeltværelse aht. prisen, der kan ombookes indtil 1/10)
Skulle man blive syg, forhindret osv. så bærer man selv omkostningerne, hvis nogle kommer for værelset mv.

Dertil kommer parkering i Berlin, evt. kørsel, bro, færge mv. der deles på alle i bilen.

Lodtrækningen finder sted d. 27. september kl. 21.00, hvor vinderne vil kunne ses her i konkurrencen. Vi annoncerer dem også i FB grupperne og der sendes en mail til de heldige vindere inkl. betalingsoplysninger mv.
Bemærk! Betaling for hotel og depositum skal være betalt via MobilePay senest 28. september kl. 18.00 ellers frigives billetten og der trækkes lod om denne igen.

Spørgsmål stilles i tråden i medlems gruppen (se link nedenfor), for at vi ikke skal svare på det samme igen og igen - Tilmelding foregår her i konkurrencen, hvor du kan deltage, når du er logget ind.

Kan du ikke på ovenstående dato eller vandt du ikke en billet, så fortvivl ikke. Bestyrelsen leger med tanken om at lave en medlems tur, når stormen har lagt sig, fabrikken er åben og vi får lov til at komme ned til en rundvisning, hvilket turen også vil blive brugt til at få i stand.

Hvem kan deltage? Premium medlem

Læs mere: https://www.facebook.com/groups/teslaownersdenmarkforeningen/posts/2940138306252094/


Konkurrencen kører fra 25/09-2021 til og med 26/09-2021
Ved at deltage i konkurrencen accepterer du at vi deler få oplysninger med en evt. partner i konkurrencen med det formål at verificere at du har opfyldt evt. betingelser for at deltage eller til fremsendelse af præmie.

Vinderne blev:
1. præmie: Billet til åbningen af GigaFactory Berlin Vinder: Anders Bæk Møller fra Århus C
1. præmie: Billet til åbningen af GigaFactory Berlin Vinder: Danni Holm fra Haslev
1. præmie: Billet til åbningen af GigaFactory Berlin Vinder: Svend Edemann fra Horsens
1. præmie: Billet til åbningen af GigaFactory Berlin Vinder: Teresa Bergqvist fra København SV
1. præmie: Billet til åbningen af GigaFactory Berlin Vinder: Robert Wesemann fra Herning
1. præmie: Billet til åbningen af GigaFactory Berlin Vinder: Ole Dahlmann-Hansen fra Taastrup

Tilbage til konkurrencer

Til toppen