TeslaOwnersDenmark.dk

Få Tesla SuperChargers eller DestinationChargers på din parkeringsplads

23. Jan 2024 af Kim Lundberg Stegenborg Madsen

Tesla Superchargers

Har du pladsen til at der kan opføres en Tesla ladestation med Superchargers, der kan levere op til 250 kW pr. stk? Så  læs videre her og bliv en del af verdens største hurtigladernetværk. I skal minimum kunne afse 8 parkeringspladser og have adgang til toiletter, restauranter, Wi-Fi, indkøb mv.

Tesla administrerer konstruktionen og driften af Superchargere på din lokation - I har ingen ekstra service eller vedligeholdelse er påkrævet.

Klik her for at læse mere og ansøge om en Tesla Supercharger på jeres lokation.


Tesla destinationchargers

Bliv en del af det voksende netværk af opladningspartnere, og tilbyd praktisk opladning af Tesla-køretøjer som en offentlig eller privat service. 

Ved at opføre destination chargere kan du tiltrække nye og tilbagevendende kunder med hurtig opladning af elbiler. Hvis din virksomhed eller din ejendom offentliggøres, vises den på Tesla-kortene i bilerne samt på de generelle lister.

I skal afse plads til at Tesla kan installere minimum seks eller flere Wall Connectors på en enkelt lokation for at give nem adgang til opladning ved faciliteter såsom hoteller, restauranter, kontorer, mv.

Klik her for at læse mere og ansøge om Tesla destinationchargere på jeres lokation. 

Tilbage til artikler

Til toppen