Artikler

TeslaOwnersDenmark.dk

Tesla TakeOver i Flachau, Østrig.

29. May 2024 af Kim Lundberg Stegenborg Madsen

Sent torsdag aften d. 23. maj kørte to mand fra bestyrelsen, Asger Barkholt Moss og undertegnede, til Tesla TakeOver i Østrig i weekenden d. 24. til 26. maj, det største Tesla networking event, der er afholdt i Europa, og her fik vi rigtig mange gode inputs og kontakter med hjem fra, vi fik set en masse talks med interessant info mv.

Fredag aften stod i lysshowets tegn, det blev udskudt nogle timer, da de gerne ville have mørket sænkede sig, men allerede tidligt på aftenen var det godt besøgt, som det ses.

Der var en masse stande, man kunne besøge og høre om produkter, bl.a. havde Enhance Auto, der er producent af S3XYButtons, S3XYKnob mv. en stand, hvor vi så de kommende S3XYStalks til de nye biler uden arm til blinklyset. De arbejder på at det ikke vil betyde et indgreb i selve interiøret, så Tesla er venligt stemt overfor produktet og spørger ind til dette.

Hvis alt går vel kommer de til salg i slutningen af året. Enhance Auto var også meget interesseret i at lave en medlemsrabat aftale med foreningen. 

Vi fik også en god snak med firmaet Tessi, der gør sig i div. bilpleje bl.a. lavede de en demo for os af et overbevisende produkt til de hvide sæder. Vi endte med at købe et sæt med hjem hver, da vi begge har biler med. Også Tessi er meget interesseret i at lave en medlemsaftale med os, så vores medlemmer kan få endnu mere rabat :-)Vi fik mange snakke med et spændende tryk og tøjfirma, der leverer tøj med tryk til flere andre klubber i Europa, og sjovt nok solgte de flere forskellige danske brands. Vi fik nogle centimeter tykke kataloger med hjem og rigtig gode priser lader det til, og de er ligeledes meget interesseret i at køre en god service og stil overfor os. 

XPEL var der også, de viste, hvor lækker deres PPF er og hvor nem den er at vedligeholde. De tog en stålbørste og ridsede en front på en bil, derefter tog de en føntørrer og væk var ridserne, det var en meget overbevisende demo. Vi har en medlemsaftale med TopShield i Roskilde, der netop bruger XPEL, hvis det har din interesse?

Vi fik set mange flotte custom Teslas også: 
 

Vi fik kontakt til flere klubber overthere fra Tesla Owners Silicon Valley, Tesla Owners Michigan og Tesla Owners Ontario, hvor vi fik vendt og drejet forskellige måder at drive klubberne på, hvilket var meget interssant og inspirerende. De er ikke helt tilfredse med at vi er flere medlemmer i klubberne i Europa end i US klubberne :-) 
Fra Europa deltog klubberne  Tesla Owners Finland, Tesla Owners club Norway, Tesla Owners West Sverige, Tesla Owners Danmark, Tesla Owners Fahre und Freunde, Tesla Owners Bavaria, Tesla Owners Nederlands, Tesla Owners Romania, Tesla Owners Portugal, Tesla Owners Italy og helt åbenlyst Tesla Owners Club Austria

... og vi fik set Tesla Cybertruck, der ankom om søndagen. Den holdt ved siden af den italienske præsident Lucas Roadster og det er lige ved at man kunne putte Roadsteren ind bagi CyberTrucken...

Vi deltog også i en hel del Tech talks, der var ret interessante. Dem kommer der en særskildt artikel om snarest.

Tilbage til artikler

Til toppen