Her finder du en række medlemsaftaler foreningen har forhandlet til medlemmerne. Flere vil løbende komme til, så hold øje med siden.
Bemærk at foreningen formidler disse aftaler til medlemmerne men intet har med garanti og evt. tvister at gøre i forhold til disse aftaler.
Vi modtager naturligvis gerne evt. kritik på support@teslaownersdenmark.dk

SteamRex

10% rabat på SteamRex - Skånsom mobil bilrengøring

07/09-2021

Skånsom mobil bilrengøring med 10% rabat.

Få skinnende ren bil hvor du vil, når du vil – og skån samtidig lakken for stive vaskebørster.©SteamRexSteamRex er Danmarks største mobile bilrengøringsfirma, der kommer til dig og rengør din bil indvendigt og udvendigt. Vi skal hverken bruge strøm eller vand. Om det er hjemme hos dig selv, mens du slapper af på sofaen. På dit arbejde, mens du klarer dine opgaver. Hos venner, mens I klarer verdenssituationen. Eller om det skal være hverdag eller weekend. Det er helt op til dig.Til gavn for dig, miljøet og ikke mindst din Tesla.

Vi har gjort det helt enkelt: Det tager under 2 minutter at bestille på vores hjemmeside, og så klarer vi resten. SteamRex rengør din bil med vanddamp - den mest skånsomme bilvask for både din bil og miljøet. Dampen renser i dybden uden at skade lakken, og gør at vi anvender under 5 liter vand på en komplet rengøring – og hverken udleder spildevand eller kemikalier.Rabatten:

Som TOD-medlem får du 10% rabat på din rengøring - og på alle tilvalg du måtte tilføje.Betingelser:

Rabatten kan ikke kombineres med andre tilbud eller kampagner – og gælder ikke OPTI-CODE, specialprodukter eller ved abonnements-oprettelse.ANDRE YDELSER:
OPTI-CODE

SteamRex har to SteamCentre – i Kolding og Rødovre – hvor de har specialiseret sig i professionel bilpleje til både private og til erhverv. Begge centre er certificerede Opti-Code Centre og kan udføre komplette behandlinger, garantibehandlinger, og genbehandling efter udbedring af skade. Kundeservice kan kontaktes på 40909999 for yderligere info og priser.


Se mere info på https://steamrex.com/


 

Tilbage til medlemsfordele

Til toppen