Medlemsfordele

Her finder du en række medlemsaftaler foreningen har forhandlet til medlemmerne. Flere vil løbende komme til, så hold øje med siden.
Bemærk at foreningen formidler disse aftaler til medlemmerne men intet har med garanti og evt. tvister at gøre i forhold til disse aftaler.
Vi modtager naturligvis gerne evt. kritik på support@teslaownersdenmark.dk
Vil du gerne tilbyde medlemmerne en rabataftale, så se betingelserne for en medlemsaftale her.

Sølbeck Autoservice

10% rabat på service hos Sølbeck Autoservice i Vanløse

20/11-2021

Sølbeck Autoservice er din lokale Tesla-specialist i KBH! Sølbeck Autoservice har eksisteret i mere end 20 år. Men det betyder ikke at udviklingen har stået stille. Både teknologisk og uddannelsesmæssigt følger værkstedet med og er helt fremme i spidsen når det gælder elbiler og ikke mindst Tesla. Med hele 3 uddannede El- og hybridbils teknikere og alt den nyeste teknologi, er der ikke mange opgaver som Sølbeck Autoservice ikke kan løse. Seneste skud på stammen er reparation af højvolt teknologi som blandt andet indeholder skift af onboardcharger, diagnose på batterier, udskiftning af batterimoduler mv.

Hos Sølbeck Autoservice udføres alt fra servicering, lakbeskyttelse, undervognsbehandling til salg/montage af dæk og fælge, montering af ekstraudstyr herunder el bagklap m.m. og meget meget mere. Tjek Sølbeck Autoservice' hjemmeside for flere detaljer.

Sølbeck Autoservice er en del af Automester E+ konceptet. Det betyder at de reservedele, der bliver købt ind igennem dette koncept, har en medfølgende 3 års garanti.

Sølbeck Autoservice tilbyder flg. rabatter til Tesla ejere:
1) 15% rabat på montering af ekstraudstyr fra mærket Hansshow. Er du ikke medlem af foreningen får du stadig 10% rabat.
2) Medlemmer af foreningen får derudover 10% rabat på service*.

For at gøre brug af tilbuddet, skal du ved betaling fremvise gyldigt medlemskab hos TOD foreningen. Det gør du ved at fremvise dit medlemskort på mobilen, når du er logget ind på foreningens hjemmeside.

*med service menes f.eks. bremserens, eftersyn af klimaanlæg, udskiftning af luftfiltre m.m. Se oversigten her: https://www.soelbeckauto.dk/services

Sølbeck Autoservice
Skjulhøj Alle 7 - 9, 2720 København
info@soelbeckauto.dk
+45 3871 9049


Se mere info på https://www.soelbeckauto.dk/


 

Tilbage til medlemsfordele

Til toppen