Medlemsfordele

Her finder du en række medlemsaftaler foreningen har forhandlet til medlemmerne. Flere vil løbende komme til, så hold øje med siden.
Bemærk at foreningen formidler disse aftaler til medlemmerne men intet har med garanti og evt. tvister at gøre i forhold til disse aftaler.
Vi modtager naturligvis gerne evt. kritik på support@teslaownersdenmark.dk
Vil du gerne tilbyde medlemmerne en rabataftale, så se betingelserne for en medlemsaftale her.

Friis Carclean

15% rabat hos på bilpleje produkter hos Friis Carclean

15/11-2021

Friis Carclean er Danmarks største Meguiar’s Store- og Bilplejecenter, hvor du også kan får klargøring, polering & detailling service på din Tesla... De har mere end 10 års erfaring indenfor bilpleje og har et større klargøringsværksted med plads til op til 10 biler, indendørsvask, to kabiner til high-end bilpleje, venteværelse samt butik med Danmarks største udvalg af Meguiar’s produkter.

Du får som medlem 15% rabat på alt i bilpleje produkter fysisk i butikken, der ikke i forvejen er tilbud på, men skulle du have brug for indvendig klargøring, udvendig klargøring, lakreparationer, læderreparationer samt coating og polering, så spørg efter en speciel medlemspris.

På et træf, hvor vi var forbi Friis Carclean så vi en meget overbevisende demo med keramisk voks, der blev sprøjtet på fronten af en rød Model S, som på 5 minutter så ud som ny. Absolut værd at prøve.


Se mere info på https://www.friis-carclean.dk/


 

Tilbage til medlemsfordele

Til toppen