Her finder du en række medlemsaftaler foreningen har forhandlet til medlemmerne. Flere vil løbende komme til, så hold øje med siden.
Bemærk at foreningen formidler disse aftaler til medlemmerne men intet har med garanti og evt. tvister at gøre i forhold til disse aftaler.
Vi modtager naturligvis gerne evt. kritik på support@teslaownersdenmark.dk

Vindstød

El aftale for medlemmer

09/07-2020

Som medlem kan du tilmelde dig en fordelagtig løsning på leverance af strøm fra Vindstød, hvor du kun betaler børsprisen (spotpris) + 1,5 øre for strøm + moms og + de afgifter, der nu måtte blive opkrævet.

Du bliver afregnet bagud i stedet for forud, der er ingen omkostninger til abonnement og det er en kørende aftale, dvs. du bliver ikke efter en periode overflyttet til et andet og dyrere abonnement, som nærmest er standard i branchen.Samtidig støtter du foreningen med denne aftale, da Vindstød har tilbudt at en øre af de 1,5 øre går til foreningen.Din præcise pris er det ikke muligt at oplyse, da det afhænger af om du bor øst eller vest for storebælt og, hvad du har af varmekilde hjemme og om du har solceller. Spørgsmål om priser bør derfor rettes til kundeservice@vindstoed.dk. Husk at skrive, at det drejer sig om Tesla-aftalen.Du kan finde dagsprisen på strøm hos NordPool


Se mere info på https://www.vindstoed.dk/tesla


 

Tilbage til medlemsfordele

Til toppen