Her finder du en række medlemsaftaler foreningen har forhandlet til medlemmerne. Flere vil løbende komme til, så hold øje med siden.
Bemærk at foreningen formidler disse aftaler til medlemmerne men intet har med garanti og evt. tvister at gøre i forhold til disse aftaler.
Vi modtager naturligvis gerne evt. kritik på support@teslaownersdenmark.dk

Hinnerup Auto

10% på ALLE servicepakker hos Hinnerup Auto

17/02-2021

Vi kan hermed stolt præsentere vores nye samarbejdspartner:
Hinnerup Auto i Hinnerup. ✨

👉 Få 10% rabat på ALLE servicepakker. 🎊
👉 Få 10% rabat på T-Sportline facelift til Model S, så længe lager haves.
👉 Tilbuddet gælder alle Tesla'er, uanset alder og stand.
👉 Vi kan f.eks. anbefale et årligt bremserens, så dine bremser holdes rene og driftssikre året rundt.

Hinnerup Auto er en virksomhed der specialiserer sig indenfor Tesla. Her har du mulighed for at få serviceret din Tesla på alle tænkelige måder. Det kan være alt fra aircondition service, udskiftning af kabinefiltre, montering af dæk og fælge, fejlfinding/diagnosetests til reparation af lakskader m.m.

Derudover tilbyder Hinnerup Auto også ind- og udvendig bilpleje. De tilbyder ligeledes gode råd og vejledning ift. optimal beskyttelse af din bil og fremtidig service. 📄

Aftalen:
👉 Hinnerup Auto tilbyder foreningens medlemmer 10% rabat på alle servicepakker året ud. Tilbuddet gælder ved fremvisning af din medlemsside på mobiltelefonen på www.teslaownersdenmark.dk. Der skal ringes forinden og informeres, at man ønsker at gøre brug af medlemstilbuddet.

👉 Hinnerup Auto tilbyder 10% rabat på T-Sportline facelift til Model S, så længe lager havet. Tilbuddet gælder ved fremvisning af din medlemsside på mobiltelefonen på www.teslaownersdenmark.dk. Der skal ringes forinden og informeres, at man ønsker at gøre brug af medlemstilbuddet.


Se mere info på http://hinnerupauto.dk/


 

Tilbage til medlemsfordele

Til toppen