Her finder du en række medlemsaftaler foreningen har forhandlet til medlemmerne. Flere vil løbende komme til, så hold øje med siden.
Bemærk at foreningen formidler disse aftaler til medlemmerne men intet har med garanti og evt. tvister at gøre i forhold til disse aftaler.
Vi modtager naturligvis gerne evt. kritik på support@teslaownersdenmark.dk

True Energy

Smart Charge fordele med True Energy

11/02-2021

True Energy vil gøre noget ekstra for medlemmerne og arbejder løbende på at finde nye muligheder og sjove tiltag målrettet foreningens medlemmer, f.eks.:  • Løbende konkurrencer med attraktive præmier.

  • Ludicrous support.

  • Gratis Key Fob til nationalt ladenetværk.

  • Særlige funktionaliteter i App'en (under udvikling).

  • Mulighed for at blive beta tester af True Energy App'en.Spar både penge og CO2 via True Energys App uanset hvilket elselskab du har. True Energy gør automatisk dit elforbrug billigere og mere fleksibelt. Alt sammen via den gratis True Energy app, som lader når strømmen er billigst og mest klimavenlig hel automatisk. Eks. normalt vil du sætte din bil til at lade eks. 3 timer fra kl. 02, hvor de fleste timer er billigst, men det kan være at det er billigst fra 02 til 04 og igen fra 05 til 06? True Energy app'en sørger for at lade fra 02 til 04 og igen fra kl. 05, hvis du har opsat din ladeplan til f.eks. at bilen skal være klar med x % kl. 07 - Nemt og enkelt.Når du tilmelder dig i True Energy app'en skal du huske at bruge koden "TOD2970", så er du samtidig med til at udbygge ladenetværket i Danmark, aftalen mellem Tesla Owners Denmark og True Energy betyder også at for hver 100 nye medlemmer vi skaffer opfører True Energy en 2x22 KW lader på et offentligt sted udpeget af medlemmerne i Tesla Owners Denmark foreningen - Og husk! Man behøver ikke være medlem af Tesla Owners Denmark foreningen for at oprette sig i True Energy, med bed dine venner kigge forbi linket her og bruge koden "TOD2970", så det registreres korrekt, så også de er med til at opføre flere ladestandere i Danmark.


Se mere info på https://www.trueenergy.io/


 

Tilbage til medlemsfordele

Til toppen